Andrele KnitPro

Sunt 7 produse.
Andrele KnitPro

Scurt si cuprinzator: pentru cei care iubesc tricotatul.

Subcategorii

 • KnitPro Zing

  Sunt cele mai noi andrele Knitpro, in culori superbe. Sunt foarte bine finisate, potrivite oricarui fir si nu obosesc mana, sunt foarte usoare. Raportul pret-calitate este excelent. Pe fiecare andrea este scrisa marimea, cu laser.

 • KnitPro Symfonie Wood

  Andrelele Symfonie Wood sunt facute din lemn, sunt foarte colorate, usoare si rezistente, cu varfuri ascutite. Se imbina perfect cu firul, acesta fiind moale, maleabil si subtire.

 • Knitpro Cubics

  Gama Cubics cuprinde niste andrele inovative, patrate in sectiune, deci cu muchii. Sunt din lemn lacuit, foarte usoare, netede, perfecte pentru firele cu lana si acril si comode pentru mana. Cablul subtire este maleabil si nu incurca deloc lucrul. Varful este bine ascutit si se potrivesc bine si firelor subtiri.

 • KnitPro Nova Metal

  Gama Nova metal are cel mai bun raport calitate/pret. Sunt foarte usoare, netede, perfecte pentru firele cu lana si acril. Cablul subtire este maleabil si nu incurca deloc lucrul. Varful este bine ascutit si se potrivesc bine si firelor subtiri.

 • Knitpro Trendz

  Andrelele Trendz sunt f. usoare, bine ascutite. Vin culori vibrante, vesele, fiecare corespunzand unui anumit numar. Excelente pentru incepatori.

 • Knitpro Basix Aluminium

  Cu aceste andrele din aluminiu usor si rezistent mana dvs nu va obosi, lucrul cu ele fiind o adevarata placere. Se bucura de aceleasi finisaje de cea mai buna calitate ca a tuturor celorlalte produse Knitpro.