Cum cumpar?

1. Trebuie sa va creati un cont de utilizator al acestui site apasand butonul Autentificare din coltul dreapta sus. Introduceti adresa dvs de email si creati contul. Tot acolo va puteti autentifica daca deja aveti un cont creat. Daca v-ati uitat parola apasati  butonul Am uitat parola si urmati instructiunile primite.

2. Alegeti produsul pe care vreti sa-l comandati si dati click pe butonul Adauga in cos. Produsul este automat trimis in cos. Dand click pe link-ul Vezi cos (dreapta sus) puteti vedea in orice moment continutul cosului de cumparaturi.

3. Cand ati terminat cumparaturile dati click pe butonul Finalizeaza comanda. Selectati modalitatea de transport si plata, verificati adresa de livrare. Fiti atent ca adresa sa fie completa, email-ul valabil si nr de telefon corect.

4. Completati campul Comentarii numai daca aveti observatii legate de comanda.  Bifati casuta Termeni si conditii.

5. Comanda dvs va fi confirmata printr-un email.

Cum platesc?

Plata se poate face in avans, in cont (depunere la ghiseu sau transfer bancar - veti primi informatiile necesare intr-un email) sau ramburs (la ridicarea pachetului de la Posta sau curier). Plata transportului cade in sarcina cumparatorului.

Atentie! Pentru plata in cont asteptati emailul cu factura proforma! La detaliile platii prin transfer bancar sau OP trebuie sa scrieti seria si numarul facturii pentru care faceti plata. Nu platiti inainte de a va trimite aceste detalii!

Livrare

1. Livrarea produselor se face prin Posta Romana. Daca doriti ca pachetul dvs sa fie trimis cu o firma de curierat, specificati acest lucrul in campul Comentarii inainte de a trimite comanda, plata se face in avans iar curierul va fi platit de dvs la primirea comenzii. Toate comenzile se factureaza, veti primi factura pe email.

2. Comanda dvs. va fi expediata in cel mai scurt timp, fiind prelucrata in ordinea primirii.  Veti primi un email cand coletul dvs va fi expediat.

3. Comenzile pot fi expediate doar pe teritoriul Romaniei. Daca locuiti in afara tarii, comanda dvs poate fi livrata la o adresa din Romania, iar plata o puteti face prin Paypal cu suportarea comisioanelor aferente.

4. Comenzile care au o greutate mai mare de 10 kg vor avea regim special de expediere, cu plata numai in avans. Taxele de transport vor fi calculate si trimise pe email.