Buletin informativ

RSS feed

Nu sunt adaugate fluxuri RSS

Politica de confidentialitate

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, Burlacu Mirela Diana I.I. (numita in continuare administrator) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este exclusiv stabilirea contactului cu dumneavoastra, procesarea si livrarea comenzilor si informari legate de functionarea site-ului si de ofertele magazinului.
Datele dvs sunt necesare prelucrarii si expedierii comenzii dumneavoastra. Refuzul dvs. determina imposibilitatea prelucrarii comenzii.
Informaţiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Posta Romana sau firma de curierat.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul la informare, dreptul de acces la date cu caracter personal, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, de opozitie şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la administrator..
Daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Burlacu Mirela Diana I.I. este inregistrata la ANSPDCP cu numarul 29373.