Termeni si conditii

Utilizarea site-ului www.firedetricotat.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Administratorul site-ului www.firedetricotat.ro (denumit in continuare "Administrator") isi asuma dreptul de a modifica structura si continutul acestui site precum si acesti termeni si conditii de utilizare fara o notificare prealabila sau o alta avertizare a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori".

Site-ul www.firedetricotat.ro este administrat de Burlacu Mirela Diana I.I., cu sediul in b-dul Timisoara, nr. 104 B, Sector 6, BUCURESTI, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul F40/2889/2013.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Intregul continut al site-ului (fotografii, texte, date tehnice, preturi si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul firedetricotat.ro, vor fi denumite in continuare continut) este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor si nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Folosirea fara acordul scris al administratorului a oricaror elemente enumerate mai sus constituie o incalcare a termenilor si conditiilor si se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.
 
Disponibilitatea serviciului

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si www.firedetricotat.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Daca sunteti nemultumit de un produs, il puteti returna in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestuia. In acest caz, produsul va trebui returnat in starea initiala, fara urme de uzura sau consum (in ambalajul original daca se poate, cu toate etichetele si documentele primite). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur.

Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

Administratorul www.firedetricotat.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. Fotografiile produselor prezentate au caracter informativ si pot conţine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate preturile si produsele prezentate sunt valabile in limita stocului.
 
Livrarea produselor

Preturile afisate sunt in lei si contin TVA 19% conform legii. Comanda minima acceptata este de 40 lei cu TVA inclus (nu include costul transportului). Costurile livrarilor (taxele de posta sau curierat) sunt suportate de catre client. Livrarile se fac numai pe teritoriul Romaniei.

Costul transportului se calculeaza automat in functie de greutatea produselor si este afisat in momentul plasarii comenzii.

Comanda efectuata va fi confirmata prin email sau telefonic si va fi onorata in limita stocului disponibil. In cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi preluate in urmatoarea zi lucratoare. Nu se trimit colete sambata, duminica si in zilele de sarbatori legale.

Datele dvs personale nu vor fi folosite cu alt scop decat acela de a va emite factura si a va expedia comanda facuta.

Expedierea se efectuează in 24-72 de ore de la data confirmarii comenzii. In cazul unei comenzi confirmate care nu poate fi expediata (indisponibilitatea sau deteriorarea produsului ori alt eveniment neprevazut), comanda se va anula si clientul va fi anuntat in cel mai scurt timp posibil. In cazul unor conditii de logistica ce nu permit livrarea in termenul de livrare obisnuit, ne asumam dreptul de a extinde acest timp de livrare, informand clientul in prealabil.

Tineti cont ca in preajma sarbatorilor timpii de expeditie se pot prelungi datorita volumului mare de lucru al transportatorilor. Vremea nefavorabila poate duce si ea la intarzieri.

Nu semnati pentru primirea coletului inainte de a verifica integritatea acestuia.

Neridicarea coletului va atrage sistarea oricaror livrari ulterioare spre dvs. Pentru a putea comanda pe viitor plata se va realiza numai in avans, incluzand cheltuielile de livrare si retur ale comenzii neridicate.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Administratorul nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate dvs sau altora prin utilizarea neautorizata a contului.
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a afecta in vreun mod site-ul www.firedetricotat.ro sau continutul acestuia va fi considerata tentativa de frauda si vor fi anuntate organele competente.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.firedetricotat.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si administrator. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email info@firedetricotat.ro.

Clientul isi asuma in totalitate raspunderea fiind de acord cu acesti termeni si conditii.